Βιομηχανικό αέριο

November 7, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βιομηχανικό αέριο

(1) Βιομηχανία: παγκόσμιο μέγεθος αγοράς βιομηχανικών αερίων 175,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2025, 2020-2025 CAGR5,4%, με σταθερότητα και ανάπτυξη

Σταθερότητα:

1 Η αγορά της Κίνας των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το μέγεθος της αγοράς βιομηχανικών αερίων της Κίνας 232,5 δισεκατομμυρίων γιουάν (35,8 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2025, CAGR 8,6%·

2 κατώτατη κάλυψη ενός ευρέος φάσματος βιομηχανιών και έργων με μοναδικότητα και αποκλειστικότητα.

Υπογραφή μακροπρόθεσμων συμβάσεων, που επηρεάζονται από μικρούς δυσμενείς παράγοντες (επιδημία)

Η τοπική εγκατάσταση εξοπλισμού διαχωρισμού του αέρα σε βάθος 3 τάφρων είναι το κλειδί για τη μελλοντική μείωση του κόστους, αύξηση της διαπραγματευτικής δύναμης.

Ανάπτυξη:

1 σενάρια εφαρμογής αέριο χύδην προς επέκταση: διπλό περιβάλλον άνθρακα, η παραδοσιακή βιομηχανία (καρβουνοβιομηχανία και χημική βιομηχανία) για βελτίωση των διαδικασιών, μείωση των εκπομπών άνθρακα,Οδηγείται από τη ζήτηση οξυγόνουΤο υδρογόνο, ως καθαρή ενέργεια, η μελλοντική ζήτηση για οξυγόνο

  • βελτίωση του επιχειρηματικού μοντέλου χύδην φυσικού αερίου: η αυτοκατασκευασμένη μονάδα φυσικού αερίου σταδιακά μετατράπηκε σε εξωτερική προμήθεια επιχειρήσεων· οι πάροχοι προϊόντων φυσικού αερίου συνεχίζουν να επεκτείνονται προς τα εμπρός, γίνονται πάροχοι εξοπλισμού·Οι κατασκευαστές εξοπλισμού διαχωρισμού αέρα που μετατρέπονται σε προμηθευτές προϊόντων φυσικού αερίου επεκτείνονται προς τα εμπρός για να γίνουν προμηθευτές εξοπλισμούΟι κατασκευαστές εξοπλισμού διαχωρισμού αέρα μετατρέπονται σε προμηθευτές προϊόντων αερίου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βιομηχανικό αέριο  0

Επειδή το αέριο χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, υπάρχει ένα προϊόν μεταφοράς αερίου που μειώνει την πίεση του αερίου, που ονομάζεται μειωτής πίεσης, αλλά όχι μόνο μειωτής πίεσης,Υπάρχουν διάφορα άλλα προϊόντα..

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βιομηχανικό αέριο  1

Η Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. είναι επίσης εξαιτίας αυτής της χρήσης αερίου, ανέπτυξαν τα δικά τους προϊόντα ρυθμιστή πίεσης, αλλά και κατέγραψαν το δικό τους εμπορικό σήμα AFKLOK,Προϊόντα μειωτικών πίεσης, σε μια ποικιλία αερίων για τη χρήση ορισμένων από τα προβλήματα, για αυτά τα προβλήματα έχουμε αναπτύξει ένα ειδικό ντουλάπια αερίου, ειδικά ράφια αερίου, VMP και ούτω καθεξής αυτή η σειρά των προϊόντων, αυτό το προϊόν!Μια φορά έξω σε μεγάλο βαθμό για τη χρήση του αερίου που το μέρος για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της εξοικονόμησης χώρου και κόστους εργασίας, καθώς και για την εφαρμογή διαφόρων αερίων σε μια καλή εγγύηση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βιομηχανικό αέριο  2

Η εταιρεία Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. ειδικεύεται στην επίλυση του προβλήματος του εφοδιασμού με φυσικό αέριο και την αποφυγή του κινδύνου.