Αρχική Σελίδα

Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

WOFLY είναι κύριοι κατασκευαστής, προμηθευτής και εξαγωγέας ενός ευρέος φάσματος των equipements αερίου, διαθέσιμου με το εμπορικό σήμα AFK & Afklok. Η επιτυχία του Wofly παράγει από τα υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, και ο εξιδεικευμένος τεχνικός στη βιομηχανία πετρελαίου gas&.

 

WOFLY προσφέρει μια εκτενή γραμμή συστατικών συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων σωλήνων, βαλβίδες ελέγχου, που αποκλείονται και βαλβίδες σωληνοειδών, ανακούφιση πίεσης και ρυθμιστές. Μέσα στα χρόνια έχουμε μάθει πώς κατάλληλα να ταιριάξουμε με τον εξοπλισμό κανονισμού αερίου την εφαρμογή. Η χρησιμοποίηση του κατάλληλου εξοπλισμού για την εργασία αποβάλλει τα προβλήματα όπως η μόλυνση, οι διαφορές πίεσης, τα ζητήματα ασφάλειας, και ο κακός συνδυασμός εξοπλισμού.

 

Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Για να επεκτείνει την αγορά, με το CE και ISO9001 πιστοποιημένα, η Co. Shenzhen WoflyTechnology, ΕΠΕ γίνεται επαγγελματικότερη για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία και να πάρει περισσότερη πιθανότητα από τους πελάτες.

 

Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Τα προϊόντα μας πωλούνται ευρέως με τη θερμή αποδοχή από τους διανομείς μας σε όλο τον κόσμο. Και έχουμε την πλούσια εμπειρία εξαγωγής σε πολλές χώρες, όπως τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, το UK, γερμανικά, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, κ.λπ.

 Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Το Wofly είναι ένας κύριος υπεύθυνος για την ανάπτυξη και ο κατασκευαστής που αφιερώθηκε στο αέριο που ο ρευστός έλεγχος, περισσότερο από 10 έτη βιομηχανικής εμπειρίας, Wofly είναι τώρα «εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας», πέρασε την ποιοτική πιστοποίηση IOS9001, τα προϊόντα μας πέρασαν το CE, EN3.1 Certiication.

 

 

2011-Καθιερωμένη Co. τεχνολογίας Shenzhen Wofly, ΕΠΕ.

 

2012-Προωθημένος των λύσεων συστημάτων εφαρμογής αερίου για τα εργαστήρια, τους ημιαγωγούς, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, φωτοβολταϊκός, τη μικροηλεκτρονική και άλλες βιομηχανίες.

 

2013-Επέκτεινε την αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.

 

2014-Lauched ασιατική αγορά των ρωσικών και νοτιοανατολικού σημείου.

 

2015-Υπερπόντιο εμπορικό σήμα Afklok, CE. RoHS και άλλα πιστοποιητικά. Πραγματοποιημένη μεγάλη επιτυχία στο νότο - αμερικανική αγορά.

 

2016-Άρχισε να επενδύει και να αναπτύσσει το αέριο αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό αναμικτών επιτυχώς. 2017 — αποκτηθε'ν πιστοποιητικό ΕΤΣΙ 9001:2000.

 

2018-Κέρδισε τον τίτλο της εθνικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας.

Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : AFK, Afklok

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Wofly Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
粤ICP备15038918号